Winkelwagen

Reis en natuur


Bergen- Tallinn - Bergen - Dick Stoop

Bergen- Tallinn - Bergen - Dick Stoop
Paperback - 54 blz. - reisverslag


De auteur van dit reisverslag is half april 2010 met de auto naar Tallinn te Estland gereden. In een meeslepend relaas wordt beschreven hoe twee gebeurtenissen op mondiaal niveau deze reis beïnvloed hebben.


Euro 16.75Aantal  Camping kookboek - Coby Post-Lauwers

Camping kookboek - Coby Post-Lauwers
Paperback - 78 blz. - kookboek

Het Camping kookboek staat vol met gezellige gerechten die u eenvoudig bij de caravan of tent en thuis klaar kunt maken. Bij een fijne vakantie hoort ook gezellig kokkerellen en smakelijk eten. Speciaal voor de barbecue- en skottelbraai-bezitters zijn er heerlijke vis-, vlees- en groentegerechten in het Camping kookboek opgenomen


Euro 13.75Aantal  Naar het schelpenhuis - Ruud Hobo

Naar het schelpenhuis - Ruud Hobo
Paperback - Emigratie - 216 blz.

In dit boek wordt ons avontuur beschreven en het vinden van ons nieuwe thuis in Portugal waar we een “bed and breakfast” pension zijn begonnen.


Euro 20.00Aantal  No problem! over ongewone dingen ... - Margriet Andela

No problem! over ongewone dingen ... - Margriet Andela
Paperback - 94 blz. - reisverhalen

"Margriet Andela (1956) studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit in Utrecht. Na haar studie werkte zij twintig jaar bij de Consumentenbond als onderzoeker gezondheidszorg. Daarna besloot ze haar carrière een ommezwaai te geven. Inmiddels werkt ze al ruim 5 jaar als reisbegeleider voor Djoser, met name in Azië en speciaal in India.Euro 13.75Aantal  This is Australia - Twan Linders

This is Australia - Twan Linders
Paperback - 252 blz. - reisverhalen

In 2000 vertrekt Twan Linders naar Australië. Zonder al te veel verwachtingen en niet gehinderd door enige kennis van het land, maar vol vragen en open voor nieuwe ervaringen en contacten reist hij er ruim zeven maanden rond.


In 2000 vertrekt Twan Linders naar Australie. Zonder al te veel verwachtingen en niet gehinderd door enige kennis van het land, maar vol vragen en open voor nieuwe ervaringen en contacten reist hij er ruim zeven maanden rond.


Euro 20.50Aantal