Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Naar het schelpenhuis - Ruud Hobo

Paperback - Emigratie - 216 blz.

Naar het schelpenhuis - Ruud Hobo
Euro 20.65 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7775-125-1
In dit boek wordt ons avontuur beschreven en het vinden van ons nieuwe thuis in Portugal waar we een “bed and breakfast” pension zijn begonnen.
"In 1994 zijn we voor het eerst in Portugal geweest. Het was liefde op het eerste gezicht. Dit was de plek waar we eens wilden gaan wonen. De reizen in Portugal daarna sterkte ons verlangen en in 2004 hebben we de knoop doorgehakt en besloten we te emigreren. Dit boek beschrijft het hele traject van uitzoeken, regelen, vragen beantwoorden en keuzes maken. We zouden alle zekerheden die we hadden achterlaten en een nog onbekende toekomst ingaan.

In dit boek wordt ons avontuur beschreven en het vinden van ons nieuwe thuis waar we een ‘bed and breakfast’ zijn begonnen. Het boek is opgedeeld in 4 delen. Deel 1 speelt zich af voor het vertrek naar Portugal. Deel 2 is de “Loulé periode”, ons tijdelijke thuis en deel 3 gaat over ons nieuwe thuis en de opbouw van ons bed and breakfast. Deel 4 geeft u informatie en adressen. Aanrader voor iedereen die is geëmigreerd, wil emigreren of daarover droomt."