Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Stappen naar geluk - Marian Buurman

Paperback - 90 blz. - meditatie

Stappen naar geluk - Marian Buurman
Euro 16.90 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7775-148-0
De auteur maakte een enorme verandering mee ze werd een evenwichtiger en daardoor gelukkiger mens.
Zij wil haar ervaringen en verworven kennis delen met anderen. Ze hoopt dat haar lezers een manier van leven zullen verkrijgen die vreugdevoller, evenwichtiger en liefdevoller is.
Marian Buurman werd op 18 mei 1948 geboren in Den Haag als de oudste van de vier dochters. Ze komt uit een artistieke familie, zowel van  vaders als moeders kant. Haar jeugd was gelukkig. Pas later in haar leven kwam ze moeilijke situaties tegen. Op dat moment nam haar leven een  andere wending. Zij begon te mediteren en volgde een aantal trainingen (Reiki, Kristal-bewust zijn, werken met Energie, Creatief Therapeut, Gnostische Intensives,  Vipassana meditatie). Deze trainingen deden haar steeds bewuster worden van het feit dat zij veel meer was dan 'Marian'.
Haar leven veranderde drastisch. Ze werd een evenwichtiger en bewuster mens en daardoor tevens gelukkiger.
Op dit moment in haar leven wil zij haar ervaringen en verworven kennis delen met anderen. Ze hoopt dat ook zij een manier van leven zullen verkrijgen die vreugdevoller, evenwichtiger en liefdevoller is.

Marian schildert en schrijft gedichten. Daarnaast leidt zij meditatieavonden en -workshops vanuit de visie en techniek die in dit boek worden beschreven.