Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Beleggen, vertaald naar MBO/HBO niveau

Kees Vermeer

Beleggen, vertaald naar MBO/HBO niveau
Euro 53.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-94-6129-197-4

Paperback - 90 blz. - A4 - economie
Beleggen van geld moeilijk?
Voor degene die er een studie voor hebben gevolgd misschien niet; denk aan bankiers en financiële adviseurs.
In een snel veranderende wereld, zoals die van tegenwoordig waarin jongeren de arbeidsmarkt betreden op projectbasis, is het niet meer van deze tijd om niets van dat laatste puzzelstukje te willen weten.
Bij beleggen is dat in feite niet anders, alleen je moet weten hoe de regels in elkaar zitten.
Paperback - 90 blz. - A4 - economie
Beleggen van geld moeilijk?
Voor degene die er een studie voor hebben gevolgd misschien niet; denk aan bankiers en financiële adviseurs.
In een snel veranderende wereld, zoals die van tegenwoordig waarin jongeren de arbeidsmarkt betreden op projectbasis, is het niet meer van deze tijd om niets van dat laatste puzzelstukje te willen weten. In feite word je op school geleerd hoe je moet rekenen. Economie en management leert je om de geldstromen in beeld te brengen, om zo de winst of het verlies en de omzet in beeld te brengen. Of eventueel het bedrijf waarvoor je werkzaam bent financieel te verbeteren door de verliesposten aan te pakken.
Een bedrijf financieel gezond maken heeft dus te maken met rekenen en inzicht hebben in de bedrijfsstructuur.
Bij beleggen is dat in feite niet anders, alleen je moet weten hoe de regels in elkaar zitten. Regels die gehanteerd worden door spelers met groot geld, regels die al opgesteld zijn, waarschijnlijk door een geheim genootschap die aan het begin heeft gestaan van het ontstaan van de beurs. Met één doel! Geld plukken van de onwetende.
De auteur biedt u de kans ons om een 2-daagse cursus te volgen, voor 2 avonden cursus betaald u € 215,00 euro, dat is inclusief een boek naar keuze. U kunt dan kiezen of u het boek Beleggen, vertaald naar MBO/HBO of het boek Beleggen II erbij wilt hebben.
U kunt zich aanmelden via thewavecounter1@gmail.com