Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Wegwijzer naar orde en structuur - Erika Nijhof

Paperback - 74 blz. - mens en maatschappij

Wegwijzer naar orde en structuur - Erika Nijhof
Euro 17.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode978-90-7775-167-1
In dit boek wordt beschreven hoe u zelf aan de slag kunt gaan om orde en structuur aan te brengen in uw leefomgeving. Houd er wel rekening mee dat dit boek u geen garantie geeft voor een gestructureerd leven.
ʺ In dit boek wordt beschreven hoe u zelf aan de slag kunt gaan om orde en structuur aan te brengen in uw leefomgeving. Houd er wel rekening mee dat dit boek u geen garantie geeft voor een gestructureerd leven. Soms is het beter de praktische hulp in te roepen van een Professional Organizer. Iemand die objectief met u meekijkt om een voor u passende situatie te creëren waar u een leven lang plezier van heeft.

Erika Nijhof (1967) is Professional Organizer. In het dagelijkse leven adviseert en begeleidt zij mensen bij het ordenen en structureren van administraties, werkplekken en huishoudens. In 2006 is zij gestart als PO nadat ze hier een opleiding voor had gevolgd. Jarenlang heeft ze in groothuishoudens gewerkt en daar het goede voorbeeld van een georganiseerd huishouden meegekregen. Dit alles in combinatie met de zorg voor haar gezin. Al deze factoren hebben er toe geleidt dat zij het boek ʺWegwijzer naar orde en structuur” geschreven heeft.ʺ