Uitgeverij Eigen Boek, Geef uw EIGEN BOEK uit! Eigen Boek uitgeven.

Uitgeven

Uw eigen boek uitgeven
Ja, dat kan echt! Veel uitgevers publiceren slechts enkele boeken per jaar en geven de voorkeur aan manuscripten van reeds gevestigde schrijvers. Voor nieuwe auteurs is het dan ook lastig om via deze uitgevers voet aan de grond te krijgen. Bij Uitgeverij Eigen Boek krijgen juist nieuwe auteurs de kans hun boeken te publiceren.
Vrijwel elk genre is mogelijk. Of het nu gaat om een roman, gedichtenbundel, kookboek, kinderboek, handleiding, studieboek, verenigingskroniek of uw levensverhaal, wij zorgen voor een nette uitgave van uw manuscript.
Uitgeverij Eigen Boek biedt u verschillende mogelijkheden om uw boek uit te geven. Al vanaf  € 199,- is het mogelijk om uw eigen boek te publiceren. Klik  hier  voor een uitgebreid overzicht van onze diensten en tarieven.

Het formaat van uw boek
Het formaat van een boek wordt veelal bepaald door de inhoud van het werk. Wij adviseren u graag over welk formaat het meest geschikt is voor uw boek. Uitgeverij Eigen Boek biedt de volgende standaard mogelijkheden:
- Paperback A5
- Paperback A4
- Studieboek (17x24 cm)
- Boekmolenformaat (12,8x20 cm)
- E-book (digitaal formaat)

Uw boek als e-book
Het is nu ook mogelijk om uw boek als e-book te publiceren. Uw werk is dan ook beschikbaar voor lezers die bij voorkeur een boek lezen via een e-reader, iPad of (tablet) PC. Meer informatie over e-books leest u hier.

Staan uw wensen niet gespecificeerd op onze website? Neem gerust contact  met ons op om de mogelijkheden te bespreken.